Hent applikationen Camuflaje WildcameraXL

EZ45
iOS
Android
EZ60 og EZ-Solar
iOS + Android

Problemas/Soluciones

No se puede encender/La pantalla no se ilumina

Problema/Razón/Solucion:

Kameraet skal være forberedt til lodning af kablet til forsyningskæden ved hjælp af printkortet eller til forsyningen af ​​netforsyningen forkert ved 6 V, og enheden skal testes for printet med printet.

No se puede conectar a la aplicación

Problema/Razón/Solucion:

Falta de conocimiento de los klienter sobre la conexión de la aplicación o pasos incorrectos seguidos; siga videos instructivos (for eksempel, som konfigurerer Wi-Fi).

Mode CONFIGURACIÓN, ingen se pueden tomar fotos ni grabar videoer (problema de calidad de la tarjeta)

Problema/Razón/Solucion:

El problema de calidad de la tarjeta requiere cambiar a una Tarjeta SD Clase 10 de alta velocidad.

Modo ON, ingen billeder kan ses i grabar videoer

Problema/Razón/Solucion:

Problemer med tarjeta o daños en el PIR debido a un caída; desconéctese de la application para resolver; Løsningsproblemer con la tarjeta o reemplazar el PIR dañado; Det er vigtigt at vide, at kameraet ikke er forbundet med applikationen, så det kan bruges selvstændigt.

Varigheden af ​​grabación er borgmester que la duración establecida

Problema/Razón/Solucion:

El nivel bajo de batería kræver cambiar a una batería o fuente de energía nueva.

La spring está humeda/en agua

Problema/Razón/Solucion:

Problemer med installation og udvendige: installation forkert med blokkene, enchufes impermeables ingen asegurados eller ubicación vandret; Brug den vertikale installationsmetode til at bruge korrekte taponer, der er uigennemtrængelige, sørg for at installationen er udført korrekt.

Las fotos ingen fange el tema de interés

Problema/Razón/Solucion:

Capturas no deseadas debido al movimiento o al calor elevado: reubique la camara en un área sin problemas de movimiento, restablezca la konfigurationen a la konfigurationen af ​​stof og formatee la tarjeta SD; Póngase en contacto con el service de atención al cliente si los problemer vedvarer.

Batteriets varighed er meget dyr

Problema/Razón/Solucion:

Varigheden af ​​bateríaen varierer mellem temperaturerne og frekvensen af ​​optagelsen af ​​billederne; asegúrese de usar baterías alcalinas nuevas y de que el interruptor de encendido esté en la positición adecuada (encendido, no en modo de prueba).

La camara no toma billeder

Problema/Razón/Solucion:

Bemærk venligst, at de tilgængelige oplysninger på hjemmesiden ikke er tilstrækkelige, batterierne er nu brugt, afbryderen skal bruges, og ENCENDIDO (no en APAGADO og PRUEBA), afbryderen skal være beskyttet mod escritura de la tarjeta si la usó antes en otro dispositivo.

La camara no seciende

Problema/Razón/Solucion:

Saml installationen med hele 4 batterier og korrekt placering med den korrekte polaritet; verificar la posición del interruptor de APAGADO a PRUEBA o ENCENDIDO asegurando el modo correcto; evitar el movimiento dirigent af interruptor de ON a TEST, pasar siempre de OFF a TEST.

Problemer med calidad de fotografías y/o videoer

Problema/Razón/Solucion:

Las fotos o vídeos nocturnes aparecen demasiado oscuros debido a diversos factorses, como la energy de la batería, el alcance del flash y la configuración de la kamera; læs billeder eller videoer under visningen af ​​videoerne, mens du er der; las fotografías nocturnas pueden parecer demasiado brillantes a distancias más cercanas; las fotografías diurnas pueden parecer demasiado brillantes si se enfocan hacia el sol u otras fuentes de luz; Læs billederne omhyggeligt med de nødvendige betingelser for belysning og justeringer for opløsning; Det er muligt at se videoklippene uden at skulle have fat i dem, mens de stadig er tilgængelige.

La marca de fecha/hora no aparece en las billeder

Problema/Razón/Solucion:

Asegurese de que esté configurado en "Activado" for mostrar marcas de tiempo en las images.

En LED-sensor PIR-komponent eller ingen tilbehør

Problema/Razón/Solucion:

Og i tilstanden PRUEBA er LED-designet angivet ved påvisning af movimiento i konfigurationen; Varighed af brugen, LED-permanent apagado til mantener til kameraet okulta af juego.

La camara no conserva la configuración

Problema/Razón/Solucion:

Dette er nødvendigt for at sikre, at cambios er sikre og konfigureret i henhold til parametrene for konfigurationen, så de kan konfigureres korrekt.

Preguntas frecuentes

Hvad er dit kamera for liv og sjov?

Et kamera med synsstyrke er et specielt kamera, der skal bruges til at observere og fange synsstyrken og entorno natural. Det er nyttigt til at investere af simple grunde til naturligt svigt. Disse kameraer kan bruges til at registrere bevægelser, så de kan bruges til at registrere aktiviteter.

Hvordan nyder du at leve med WiFi?

Nyd de videoer, du kan se for at se, hvordan du kan nyde din videostreaming med WiFi. Brug internet 4/5G før brugen af ​​Wifi-applikationen.

¿Cuáles søn los principales usos de las camaras de vida silvestre?

- Observación de la naturaleza: Tillad a los amantes de la naturaleza observar la vida silvestre en su hábitat natural synd interrupciones.

- Caza: los cazadores bruger camaras de vida silvestre for strear el comportamiento y los movimientos de la vida silvestre en un coto de caza.

Undersøgelse: De videnskabelige udnyttelsesmuligheder for økologi og et komportativt dyr.

Seguridad: algunas personas utilizan camaras de vida silvestre para proteger su propiedad de intrusos or robos.

Hvad er mit livs kamera?

Vores videoer viser de seneste produktankomster og anbefaler produktet til dit kameraideal. Vi er glade for at kunne informere dig om, at du har en elektrisk forbindelse med kundeservice.wildcameraxl.nl

Hvilke faktorer overvejer du, når det kommer til livet?

Al elegir una camara para vida silvestre hay algunos faktorer, der er vigtige at overveje:

- Resolución: en opløsning más alta tillade billeder og videoer mere nítidos.

- Rango de detección: rækkevidde af cual la kamera puede detectar movimiento.

- Synd brillo eller brillo bajo: LED med brillo bajo og sin brillo kan bruges til at bruge infrarød belysning på kameraer, der er silvestre til fotografering af natten.

Duración de la batería: cuánto tiempo puede funcionar la camara sin interrupción.

- Memoria: La capacidad de almacenar billeder, tarjetas SD.

- Resistencia a la intemperie: Vigtigt til installation af luften.

¿Cuánto dura un camara de vida silvestre?

Afhængig af cuántas fotos og videoer, men alene med fotos, una camara de vida silvestre at dura unos meses. Hvis du snupper mange videoer, så se dem og start 1 og 2 måneder. Du kan se, hvor mange videoer du kan se på panelets solpaneler.

¿Funciona una camara de vida silvestre día y noche?

Sí, una camara de vida silvestre funciona de forma totalmente automática de 24 horas del día. Få mere information om, hvordan du fungerer som en camara de vida silvestre en la guía inicial de la camara del juego.

Vil du have flere resultater?

Coloque su camara de vida silvestre en lugares estratégicos, como abrevaderos, lugares de alimentación, huellas de animales eller pasajes strechos por donde pasan los animales. Det er vigtigt at vide, at kameraet er korrigeret, og at det er overflødigt for minimal bevægelse. Kameraerne er altid tilgængelige, og de er stadig tilgængelige til fotografering, da de altid er tilgængelige. Si quieres detectar zorros, cuélgalo a la altura de las rodillas, por ejemplo.

Se din blog udførligt om dit nuværende kamera.

¿Er det lovligt at bruge kameraer til at observere dyr?

Og husenes borgmester, det er lovligt at bruge livets metoder til vores personlige, overholdelse af det naturlige miljø og den pleje, som er nødvendig for regionens øjne og regler. Da embargoen er lovlig, er kameraerne åbne for offentligheden med bøder, da tilladelserne er gyldige. En su propio jardín/bosque/casa o finca podrá disfrutar de todo lo que desee. Se encuentra en las instalaciones de otra persona, pida permiso primero.

¿Los animales entran en mi jardín para acogerlos?

Sí, en todos los jardines. Tanto en la ciudad como en el pueblo o en el pueblo o en el continente, muchos "invitados" especiales pasan husmeando. At sikre, at dyrene bliver passet inden for 24 timer.

¿Cómo puedo extender mi vida silvestre?

For at sikre batteriets holdbarhed, skal du overveje at sammenligne en kamera til at vide, at den er langvarig og bruge energikonfigurationen. También bruger pakker til eksterne batterier eller solpaneler til solpaneler til en energibesparelse på en stor plads. Cuanto más bajas Sean las especificaciones, más duraá la batería. Normalt er baterías 8xAA duran de varias semanas a meses con un uso a tiempo completo durante el uso normal. Dependiendo de cuánto y qué captes. Tomar fotos cuesta menos que muchos y largos videoer.

¿Cómo puedo ver las images de mi camara de vida silvestre?

Puede ver las billeder af su kamera de vida silvestre sacando la tarjeta SD de la kamera og colocándola en una computadora eller lector de tarjetas. Puedes hacerlo con el kabel medfølger. Algunas de nuestras kameraer til vida silvestre también tenen conectividad inalámbrica que le permite enviar imágenes directamente su telefono inteligente.

¿Eksisterer du overvejelser om privatlivets fred for at bruge camaras de vida silvestre?

Sí, las consideraciones de privacidad son importantes, especialmente si coloca camaras de vida silvestre en áreas publicas. Respete la privatliv de los demás y tenga en cuenta las øjne y normativas relativas al uso de cameras de vigilancia en su zona.

¿Cómo puedo mantener mit camera de vida silvestre?

Mantenga su cámara de vida silvestre revisando peródicamente las baterías y vaciando la tarjeta SD. Limpie la spring y el sensor si es necesario y asegúrese de que la camara esté bien colocada. Og disse mennesker er glade, de er åbne over for kameraet, mens de stadig er i live og fortsætter med at leve i det indre under deres fordampning.