Download Camouflage WildcameraXL apps

EZ45
iOS
Android
EZ60 og EZ-Solar
iOS + Android

Problem/tab

Kan ikke tænde / Skærmskærmen lyser ikke

Problem/årsag/løst:

Kameraet blev tabt, hvilket fik strømkablets loddeposition til at afbrydes fra printkortet eller blev drevet af og forkert strømforsyning højere end 6V, hvilket resulterede i printkortet blev brændt ud.

Kan jeg oprette forbindelse til app

Problem/årsag/løst:

Kunders manglende viden om app-forbindelse eller forkert trin fulgt; følg instruktioner video (f.eks. hvordan du opsætter Wi-Fi).

SETUP stilstand, kan ikke se videoen med hinanden (problem med genvej)

Problem/årsag/løsning:

Problemer med korte kvaliteter kan nu slibes op til højhastighedsklasse 10 SD-kort.

TIL-tilstand, kan ikke tage billeder eller optage videoer

Problem/årsag/løst:

Løs kort PIR-rammen ud fra fanen; afbryde forbindelsen til appen for at løse; løse korte problemer før rapportering af PIR; Vær venligst venlig over for mig ved kameraet, så du kan henvende dig til de broer, du forlader.

Optagelsesvarighed der længere ende den indstillede varieret

Problem/årsag/løst:

Batteriniveauet er højere end den aktuelle temperatur.

Linsen synes, det er uklart

Problem/årsag/løst:

Udendørs installationsproblemer: Forkert installation med de sidste trin, ved hjælp af de næste trin før placering; Sørg for installationen, sørg for, at broen er korrekt korrekt, hurtig at komme igennem, og fortsæt med at gøre det.

Fotos fanger ike emnet af interesseret

Problem/årsag/løst:

Du kan også se de grundlæggende oplysninger fra kameraet nedenfor: Flyv kameraet med dit kamera, så dit kamera problemer, nul stilhed i stillrummet og fabrikken med stillbilledformateren SD-kortet; kontakt kundeservice, hvis problemerne fortsætter.

Batterilevetiden der kortere ende forventet

Problem/årsag/løsning:

Batterier varierer med temperatur- og temperaturmålinger; Luk broen med det alkaliske batteri og korrekt batteriposition (ON, ikke TEST-tilstand).

Kameraet tager ikke billeder

Problem/årsag/løst:

Bemærk venligst, at SD-kortet er fuldt, batterierne ikke er alkaliske, strømmen er ON (den er FRA før TEST), SD-kortet er kontaktløse, og det sidste er, og formateringskortet er stadig i brug, men tiden er gået siden den stadig er forbundet.

Kameraet tænder ikke

Problem/årsag/løsning:

Sørg for, at installationen er komplet med 4 batterier og korrekt position med korrekt polaritet; verifier kontakter position fra OFF til TEST eller ON for samtidig korrekt tilstand; med direkte kontaktoplysninger fra ON indtil TEST, flyv altid fra OFF til TEST.

Problemer med stillbilleder og videokvalitet

Dato/time stamp vises ikke på billeder

Problem/årsag/løst:

Pas på det i mellemtiden indtil 'Til' indtil videre.

PIR sensor LED blink/blink ikke

Problem/årsag/løst:

I TEST standstill blinker LEDs for angling bevægelesdetektering til opsætning; under bridge forbliver LED's slukket for at holde kameraet skjult for spil.

Kameraet beholder ikke indstillinger

Problem/årsag/løsning:

Vær omhyggelig med at kontrollere alle parametrene i still-operationen, sørg for at fortsætte med installationen, og prøv derefter at udføre OK bagefter.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er et vildtkamera, og hvordan fungerer det?

Et dyrelivskamera er et specielt kamera, der bruges til at observere og fange dyrelivet i deres naturlige miljø. De bruges ofte til forskning, jagt eller bare for at nyde naturen. Disse kameraer kan registrere bevægelse, varme eller lyd og automatisk tage billeder eller videoer, når aktivitet registreres.

Hvordan fungerer et dyrelivskamera med WiFi?

Se videoerne ovenfor her for en fuldstændig forklaring af, hvordan dyrelivskameraerne fungerer med WiFi.

Er der det stærkeste efterforskningskamera?

- Naturobservation: De giver naturelskere mulighed for at observere dyrelivet i deres naturlige habitat uden forstyrrelser.

- Jagt: Jægere bruger vildtkameraer til at spore dyrelivets adfærd og bevægelser på et jagtområde.

Forskning: Forskere bruger dem til at studere naturen og dyrenes adfærd.

Sikkerhed: Nogle mennesker bruger vildtkameraer til at beskytte deres ejendom mod ubudne gæster eller tyveri.

Hvilket vildtkamera er bedst for mig?

Se vores produktvideoer ovenfor, eller test produkttypen for at finde dit ideelle kamera. Hvis du har spørgsmål, så send os en e-mail via kontakt@vildtkamerabutik.dk

Er du sikker på, at du har en god idé om, hvad du leder efter, og hvilken slags kamera du leder efter?

Når du vælger et vildtkamera, er der nogle vigtige faktorer at overveje:

- Opløsning: Højere opløsning giver mulighed for skarpere billeder og videoer.

- Detektionsområde: Det område, inden for hvilket kameraet kan registrere bevægelse.

- No-Glow eller Low-Glow: LED'er med lav glød og ingen glød henviser til den infrarøde belysning, der bruges i vildtkameraer til natfotografering.

Batterilevetid: Hvor længe kameraet kan fungere uden afbrydelser.

- Hukommelse: Muligheden for at gemme billeder, SD-kort.

- Vejrbestandighed: Vigtigt til udendørs opsætninger.

Hvor længe holder et dyrelivskamera?

Afhængigt af hvor mange billeder og videoer du tager, men med billeder alene, holder et dyrelivskamera i nogle måneder. Hvis du optager mange videoer, er det i gennemsnit omkring 1 til 2 måneder. Et dyrelivskamera med solpanel kan være en løsning, hvis du tror, ​​du kommer til at skyde mange videoer.

Virker et dyrelivskamera dag og nat?

Ja, et vildtkamera fungerer fuldautomatisk 24 timer i døgnet. Lær mere om, hvordan et vildtkamera fungerer, i startguiden til vildtkameraet.

Hvor skal jeg placere et dyrelivskamera for de bedste resultater?

Placer dette dyrelivskamera på strategiske steder, såsom vandsteder, fodringssteder, dyrespor eller snævre passager, hvor dyr passerer. Sørg for, at kameraet er korrekt fastgjort og stabiliseret for minimal skade. Vilde kamera kigger lige frem, så hvis du vil optage mennesker, så hæng det i brysthøjde. il du spotte ræve, så hæng den for eksempel i knæhøjde.

Tag et kig på en omfattende blog om placeringen af ​​et vildtkamera her.

Er det lovligt at bruge dyrelivskameraer til at observere dyr?

I de fleste tilfælde er det lovligt at bruge dyrelivskameraer til personlig brug, naturobservation og jagt, så længe du følger love og regler i din region. Det kan dog være ulovligt at bruge dyrelivskameraer til kommercielle formål uden passende tilladelser. I din egen have / skov / hus eller ejendom kan du indtage alt hvad du ønsker. Hvis du er i en anden persons lokaler, så spørg først om tilladelse.

Kommer der dyr ind i min have for at tage ind?

Ja, i enhver have. Både i byen eller i landsbyen eller i landsbyen eller fastlandet passerer en masse specielle ’gæster’ og snuser med. Vi garanterer, at du vil have optagelser af smukke dyr inden for 24 timer.

Hvordan kan jeg forlænge batterilevetiden?

For at forlænge batterilevetiden kan du overveje at købe et langtidsholdbart dyrelivskamera og bruge energibesparende indstillinger. Du kan også bruge eksterne batteripakker eller tilslutte solpaneler til langsigtet strømforsyning. Jo lavere specifikationerne er, jo længere holder batteriet. Normalt holder 8xAA-batterierne i flere uger til måneder med fuldtidsbrug under normal brug. Alt efter hvor meget og hvad du tager i. At tage billeder koster mindre end mange og lange videoer.

Hvordan kan jeg se billeder fra mit dyrelivskamera?

Du kan se billederne fra dit dyrelivskamera ved at tage SD-kortet ud af kameraet og placere det i en computer eller kortlæser. Det kan du gøre med det medfølgende kabel. Nogle af vores dyrelivskameraer har også trådløs forbindelse, der giver dig mulighed for at sende billeder direkte til din smartphone.

Er der hensyn til privatlivets fred, når du bruger dyrelivskameraer?

Ja, privatlivsovervejelser er vigtige, især hvis du placerer dyrelivskameraer i offentlige områder. Respekter andres privatliv og tag hensyn til love og regler vedrørende brugen af ​​overvågningskameraer i dit område.

Hvordan kan jeg vedligeholde med dyrelivskamera?

Vedligehold dit dyrelivskamera ved regelmæssigt at tjekke batterierne og tømme SD-kortet. Rengør objektivet og sensoren om nødvendigt, og sørg for, at kameraet er forsvarligt fastgjort. Med regnfulde eller fugtige dage er det godt at åbne dyrelivskameraet i ny og næ for en dag inde for at lade al fugten fordampe.