Download appen Camouflage WildcameraXL

EZ45
iOS
Android
EZ60 og EZ-Solar
iOS + Android

Vanliga Frågor Och Svar

Hvad er et dyrelivskamera og hvordan fungerer det?

Og filtkameraet er et specielt kamera, der kan bruges til observation og også til en bred vifte af naturlige objekter. Svarene på dette spørgsmål har stor betydning, og du er velkommen til at passe på naturen. Kameraet kan også bruges i fremtiden, og kan også bruges automatisk sammen med filmenes billeder.

Din funktion og filtkamera med WiFi?

Se video for din anmodning og fuldgyldig tilladelse til dit værelse eller tjeneste med WiFi. Du kan også få 4/5G internet med andre WiFi-apps.

Hvad med den primære anvendelsesområde for vilda kameror?

- Naturobservation: Den tilladte naturälskare at observera vilda djur i sin naturliga livsmiljö utan störningar.

- Jakt: Du kan også finde et filtrum til att spora djurlivets adfærd och bevægelser på og jaktmark.

Forskning: Forskere bruger dem til at studere økologi og djurens adfærd.

Sikkerhed: Nogle mennesker bruger feltkameror for at beskytte, da det er inkräktare eller stold.

- Sikkerhed: Nogle mennesker bruger dyrelivskameraer til at sikre deres ejendom mod ubudne gæster eller tyveri.

Hvilken slags djurlivskamera leder du efter?

Se forskellige produktvideoer om forskellige produkttyper for ideelle kameraer. For at få din feedback, send os din e-mail via customerservice.wildcameraxl.nl

Hvilken faktor skal jeg tænke på, når jagt vælger og kamera til vilda dyr?

I henhold til din nuværende situation og djurlivskamera er der mange faktorer at tage hensyn til:

- Opløsning: Højre opløsning gør skarpe billeder og videoer.

- Detektionsområde: Det omgivende kamera kan registrere kameraet.

- No-Glow eller Low-Glow: LED-lamper med lys på siderne, indtil det infrarøde lys kan bruges i rummet til naturlig fotografering.

Batteritid: Hur long kameran kan fungere uden avbrott.

- Minne: Möjligheten at lagre billeder, SD-kort.

- Väderbeständighet: Vigtigt for udendørsinstallationer.

Din lange hall og filtkamera?

Kendte fotografer og videografer bruger også billeder, haller og filtkameraer på nye måder. For at afspille i manga video klippes det cirka 1 til 2 måneder. Og et djurlivskamera med solpanel kan være en løsning om du tror, ​​at du skal spille i mange videoer.

Fungerar og filt kamera dag og nat?

Ja, og filt kamera fungerer helautomatisk 24 timer om dygnet. Lær mere om dit filtkamera og begynd at guide dit filtkamera.

Hvor skal jeg placere et dyrelivskamera for bedste resultat?

Placer din djurlivskamera på strategiske steder, som vatpunkter, matstallen, djurspår eller trånga passagerer der djur passerar. Sørg for, at dit kamera er organiseret hurtigt og stabiliseret for minimal risiko. Vilda kameror ser rakt frem så du vil skyde mennesker, hænge den i brysthøjde. For at fortsætte med at leve, hæng eksemplet, indtil du knähöjd.

Ta en titt på og omfattende blog om placementringen af ​​og filtkamera her.

Leder du efter et filtrum eller til at observere dit værelse?

Jeg har en fantastisk udsigt over området, hvor filtrummet kan bruges til personlig brug, naturlig iagttagelse og visning, og hvor længe du bor i regionen. Dette kan gøres til enhver tid i dit filtrum eller til dit fremtidige arbejde. I din egen trädgård / skog / hus eller gods kan du ta i alt du vill. At finde, i og andre personer lokale spørgsmål först om lov.

Er du ligeglad med, hvad jeg laver i første omgang?

Ja, i varje trädgård. Bade i staden eller i byn eller i byn eller fastlandet passerar många speciella "gäster" och snusar. Vi garanterer, at du kommer til at optage af smukke djur inden for 24 timer.

Hvordan kan du se frem til at leve med det?

For et batteridrevet batteri, et ekstra køb og et batteridrevet kamera med langvarig strøm- og energibesparende installation. Du kan også købe eksterne batteripakker og også bruge solpaneler til langtidsforsendelse. Du angiver længden af ​​rackbatteriet. Normalt med 8xAA batterier kan jeg holde mig ajour med normal drift. Famous på hur mycket och hvad du tar in. At fota Kostar Mindre end Manga og Longa Videor.

Hvordan kan jeg se mine billeder med mit filtkamera?

Du kan bruge billederne fra dit filtkamera med din SD-brief i dit kamera eller placere den i fremtiden. Du kan gøre dette med mediekablerne. Du kan se dit filtrum eller bruge det direkte til din smartphone.

Finns det integritetsöverväganden til din bruger vilda kameror?

Ja, integration i vitiga, sikrer, at din placer vilddjurskameror i allmänna utrymmen. Respekter andres integritet og tage hensyn til lagar og regler gældende anvendelse af overvågningsrum i dit område.

Kan du jage under mit filtkamera?

Nedenfor finder du et filtkamera med en kontrolbundet med batterierna og også et SD-kort. Pas på dine sensorer og se, om du kan se dit kamera hurtigt. Jeg vil med glæde byde dig velkommen hver dag, så du kan nyde din aften.

Problem/tab

Kan inte slås på / Skärmen lyser inte

Problem/problem/løsning:

Kameran tappades, hvilket gjorde att ätsladdens lödposition kopplades bort fra kretskortet eller fick ström från og fejlagtig strömkälla højere än 6V, hvilket blev inddraget i att kretskortet brändes.

Det går intet at tilslutte til appen

Problem/problem/løsning:

Kundernes bristande viden om tilslutning eller fejlagtigt steg; följ instruktionsvideor (t.ex. hur du ställer i Wi-Fi).

SETUP-lag, kan integrere fotonafspiller i videoer (kort kvalitetsproblem)

Problem/problem/løsning:

Problemer med korte karakterer skal opdateres mindst til den høje ende af SD-kortkortet fra klasse 10.

PÅ-läge, kan ikke tage billeder eller spille i videoer

Problem/problem/løsning:

Kortproblem eller PIR-skader på grund af fald; copy från appen for att lösa; åtgärda kortproblem eller byt ud skaded PIR; Kontakt venligst dit kamera for at oprette forbindelse til den næste dag.

Installationslængder er længere end installationskravene

Problem/problem/løsning:

Bemærk venligst, at batteriet skal udskiftes, før batteriet ankommer.

Linsen är fugtig/i fat

Problem/problem/løsning:

Udomhusinstallationsproblem: Fejlagtig installation med olåsta spænde, osikrede greb eller vandret placering; Sæt en sikker vertikal installation, anvendelig pluggar på ret måde, hurtig ved et træ eller tørre for at det er fugt.

Foton fångar intet emne af interesse

Problem/problem/løsning:

Se også på billedet nedenfor og følg instruktionerne nedenfor: Flytta kamera indtil du har et problem, installer installationen indtil fabriksinstallationen og formater SD-kortet; kontakt kan løse problemer.

Batterierne er korte og holder længe

Problem/problem/løsning:

Batteriets levetid varierer med temperatur og billedkvalitet; Nu skal du bruge alkaliske batterier og korrekt strömbrytarläge (ON, inte TEST-lägen).

Kameran tar inte billeder

Problem/problem/løsning:

Bemærk venligst, at SD-shorts er fulde, batterier er også alkaliske, nuværende batterier er P (inte AV og TEST), SD-shorts er skrivskyddsomkopplare inte är sidste eller også skal formateres kort for at sikre, at den aktuelle situation er korrekt.

Kameran starter intet

Problem/problem/løsning:

Se till att og helvede opsætning med 4 batterier installeres i ret läge med ret polaritet; verificere at positioneringen er korrekt indtil TEST senere PÅ for att bekræfte korrekt; Undvik direkte omkobling fra ON til TEST, flyt altid fra OFF til TEST.

Problem med stillbilleder og videokvalitet

Problem/problem/løsning:

Nattfoton eller videoer så for mørke ud på grund af forskellige faktorer som batteristrøm, blixtavstand og kameraindstillinger; foton eller videoer på dagtid virker for mørke om de rette moth solen eller andre ljuskilder; nattbilder kan verka för ljusa på nærmere avstånd; Foton i løbet af dagen kan bruges til at rette moth solen eller andra ljuskällor; foton kan have streckiga motiv på grund af låga ljusforhold og opløsningsindstillinger; Korte videoklip giver dig mulighed for at afspille, indtil installationen varer, indtil det fulde SD-kort er tilgængeligt.

Date/tidstämpel visa inte på bilder

Problem/problem/løsning:

Se til den er inställd på "På" for at vässstämplar i billeder.

PIR sensor LED blinker/blinkar intet

Problem/problem/løsning:

I TEST-lavt blinkende lysdioder til indikation af radiologisk detektion før installation; under tilgængeligheden af ​​lysdioden avstängd for att kameran ska döljas från filt.

Kameraet kommer intet ved at beholde indstillinger

Problem/problem/løsning:

Følg venligst instruktionerne nedenfor for alle parameterinstallationer, så du kan installere installationsvejledningen.