Gå til indhold
Mere end 20.000 tilfredse kunder
Største vildtkameraleverandør i Danmark
Trustpilot: 4,6/5 – se vores ameldelser

Passion for naturfotografering

 

Vores drøm:
At hjælpe så mange naturelskere som dig som muligt på en tilgængelig, enkel og professionel måde med at tage unikke billeder i naturen. Uden at du selv skal anstrenge dig! Denne drøm opstod ud af min egen passion for naturfotografering, som stammer fra dengang, hvor jeg som lille dreng gik i skoven med mit kamera med min bedstefar.

"Ikke kun fordi vi er ekstremt stolte af vores enheder, men også på grund af de overraskende billeder, videoer og reaktioner, vi har modtaget fra kunder, får vi hver dag mere energi til at komme i gang på dette særlige marked."
– Stijn (grundlægger af Vildtkamerabutik.dk)

Hvorfor Vildtkamerabutik.dk:
Vi har testet og godkendt vores produkter sammen med certificerede fagfolk. Vildtkamerabutik.dk sælger kun vildtkameraer og er ikke en part, der tilbyder vildtkameraer som et 'add-on'. Fordi vi har en kæmpe passion for naturfotografering, begyndte vi for nogle år siden at lede efter løsningen til at tage billeder af dyr på en enkel måde. Af de mere end 50 testede prototyper er kun de 6 nuværende enheder tilbage. Succes er garanteret fra opsætning (med vores enkle danske manualer) til brug af enheden.

Du vil naturligvis træffe det rigtige valg med det samme, når det kommer til køb af et vildtkamera. For at hjælpe dig med dette har vi specielt lavet en produktvalgsquiz. I slutningen af ​​det korte spørgeskema vil du vide præcis, hvilket vildtkamera der passer dig bedst!


 

 

 


Virksomhedsoplysninger:
Firmanavn: Vildtkamerabutik.dk (Madou Commerce)
Handelskammernummer: 75915405
Momsnummer: NL003030927B70
Afsenderadresse:  Baggeskærvej 23 – 7400 Herning – Denmark 
Telefon: +31618484438 (kun via whatsapp)