Download applikationen Camouflage WildcameraXL

EZ45
iOS
Android
EZ60 og EZ-Solar
iOS + Android

Problemer/løsninger

Impossible d'allumer / L'écran d'affichage ne s'allume pas

Problem/begrundelse/løsning:

Kameraet er gravet sammen, i betragtning af forbindelsen mellem positionen af ​​printkortets strømafledning og strømforsyningen med en høj strømforsyning på 6 V, som medfører forbrændingen af ​​PCB-karten.

Umuligt for tilslutning af applikationen

Problem/begrundelse/løsning:

Klientens kendskab til sammenhængen mellem applikationerne af de forkerte bånd af klienten; følg de pædagogiske videoer (f.eks. kommentar konfigurer Wi-Fi).

Mode KONFIGURATION, umuligt at forberede billederne eller optage videoerne (problem med kvaliteten af ​​kortet)

Problem/begrundelse/løsning:

Problemet med kvaliteten af ​​carte necessité de passage à une carte SD de classe 10 à haute vitesse.

Mode ON, umuligt for at vise billeder eller registrere videoer

Problem/begrundelse/løsning:

Problemer med carte ou dommages PIR so à une chute ; déconnectez-vous de l'application pour résoudre le problème; résoudre les problèmes de carte ou replacer le PIR endommagé ; sørg for, at kameraet ikke er tilsluttet det program, der bruges uafhængigt.

Registreringens varighed er lang nok til definitionen

Problem/begrundelse/løsning:

Batteriniveauet kan ikke nemt udskiftes ved udskiftning af det nye batteri eller den nye vedligeholdelseskilde.

La lentille est humide/dans l'eau

Problem/begrundelse/løsning:

Problemer med installation og eksteriør: Installation forkert med kuglerne drejet, bouchons er ikke sikre eller placering vandret; Sørg for, at installationen er lodret sécurisée, udnytter de korrigerende foranstaltninger af bouchons étanches, fikser installationen og pleje af luften og sikrer tilstedeværelsen af ​​fugtigheden.

Billederne er ikke taget før interesse d'intérêt

Problem/begrundelse/løsning:

Fanger uønskede på grund af en bevægelse eller en chaleur élevée: placering af kameraet i en zone uden problemer med bevægelse, initialisering af parametrene for brug og format af carte SD ; kontakt med serviceklienten, hvis problemer er vedvarende.

Varigheden af ​​batteriets levetid er mere behagelig

Problem/begrundelse/løsning:

Batteriets varighed varierer og funktionen af ​​temperaturen og frekvensen af ​​optagelsen af ​​billedet; forsikre dig om, at brugen af ​​de alkaliske pæle er ny og placeringen af ​​alimentationsafbryderen (mode ON, kun TEST).

L'appareil photo ne prend pas d'images

Problem/begrundelse/løsning:

Assurez-vous que la carte SD n'est pas pleine, que les piles sont alkalines neuves, que l'interrupteur d'alimentation est sur ON (pas sur OFF eller TEST), que le commutateur de protection en écriture de la carte SD n »Det er kun nødvendigt at undersøge formatet af carte si elle est utilisée auparavant dans une appareil.

La camera ne s'allume pas

Problem/begrundelse/løsning:

Sørg for, at installationen af ​​de komplette 4 pæle udføres i henhold til den korrekte position og den korrekte polaritet; kontroller kommutatorens position fra OFF til TEST eller ON og sørg for, at tilstanden er korrekt; Når du går direkte fra ON til TEST, går du gennem OFF til TEST.

Problemer med kvaliteten af ​​billeder og/eller videoer

Problem/begrundelse/løsning:

Fotos og videoer af kombinationen af ​​farverne og de forskellige aspekter af batteriet, flashporten og fotoparametrene; les fotos ou vidéos de jour semblent trop sombres si elles sont orientées vers le soleil ou d'autres sources de lumière ; les photos de nouvelles paraître trop lumineuses à des distances plus rapprochées ; dagens billeder er taget ved hjælp af lyskilder ved hjælp af den direkte orientering af lyskildernes soleil; billederne præsenteres på billederne på grundlag af betingelserne for forberedelsen og parametrene for opløsningen; les klip vidéo domstole peuvent ne pas être enregistrés à la longueur définie en raison d'une carte SD pleine ou d'une batterie faible.

L'horodatage n'apparaît pas sur les billeder

Problem/begrundelse/løsning:

Forsikre dig om, at du er opmærksom på «Activé» for præsentationen af ​​horodatatagerne og billederne.

La LED du capteur PIR clignote/ne clignote pas

Problem/begrundelse/løsning:

I tilstanden TEST indikerer LED-indikatoren detekteringen af ​​bevægelsen af ​​konfigurationen; vedhæng l'anvendelse, LED reste éteinte pour maintenir la camera cachee du jeu.

Kameraet bevarer ikke parametrene

Problem/begrundelse/løsning:

Sørg for, at du er opmærksom på de ændringer, der er foretaget i henhold til parametrene for parametrene for tilstandskonfiguration og anvendelse af OK efter ændring af réglage.

Spørgsmål Frequement Posées

Hvad er dit kameradyr og kommentarfunktion?

Et dyrekamera er et specielt kamera, der bruges til at observere og fange dyrelivet i dets naturlige miljø. Dette er et nyttigt værktøj til forskning, en enkel måde at drage fordel af naturen på. Disse kameraer bruges til at registrere bevægelserne, kameraet bruges til at automatisere billederne og videoerne, der bruges til at registrere dem

Kommentere dit dyrekamera med WiFi?

Bemærk venligst videooplysningerne for at få en komplet forklaring af dyrekameraets funktioner i WiFi. Deaktiver dit eget internet 4/5G, før du bruger Wi-Fi-applikationen.

Hvad er de primære anvendelser af dyrekameraer?

- Observation af naturen: Det er et konstant kærlighedsforhold til naturen af ​​at observere faune som et naturligt levested uden forstyrrelser.

- Chasse: Les chasseurs utilisent des caméras animalières pour suivre le comportement et les mouvements de la faune sur un terrain de chasse.

Forskning: Les utilisent scientifiques pour étudier l'ecologie et le comportement des animaux.

Sikkerhed: Visse personer bruger dyrekameraerne til beskyttelse af deres påtrængende ejendom.

- Sikkerhed: Nogle mennesker bruger dyrelivskameraer til at sikre deres ejendom mod ubudne gæster eller tyveri.

Hvilket dyrekamera gør mig komfortabel?

Tag et kig på videoerne af produkterne og test produkttypen til dit ideelle fotoudstyr. Hvis du har spørgsmål, bedes du sende din e-mail via customerservice.wildcameraxl.nl

Hvordan ved du, hvad du skal gøre, og hvordan du vælger dit dyrekamera?

Valget af et dyrekamera, visse vigtige faktorer på forhånd:

- Opløsning: en opløsning plus en levetid på billeder og videoer plus net.

- Plage de detection: La plage dans lequelle la camera peut detecter un mouvement.

- No-Glow eller Low-Glow: LED'en er let oplyst, og lyskilden bruges til det infrarøde lys ved hjælp af dyrekameraerne til at fotografere lyset.

Autonomi de la batterie: durée pendel laquelle til kamera peut fonctionner uden afbrydelse.

- Mémoire : Muligheden for at lagre billederne, cartes SD.

- Resistance aux intempéries : Vigtigt for udendørs installationer.

Kombinere temperaturerne med et dyrekamera?

Og funktionen af ​​de billeder og videoer, der vises i løbet af denne tid, er unik på grund af billederne, og fotoudstyret er dyrere end billederne. Du tilmelder dig beaucoup de vidéos, cela prend en moyenne environ 1 à 2 mois. Et dyrekamera med panoramasolpanel giver en løsning til en hyggelig videotur.

Et kameradyr til dit daglige brug?

Oui, et dyrekamera kan fungere med automatisk drift 24 timer i døgnet Læretid med dyrekamerafunktionen, der guider kameraets afgang.

Hvordan placerer man et dyrekamera for at observere resultaterne?

Steder, hvor dyrekameraerne tager udgangspunkt i de strategiske retninger, interessepunkterne, omgivelsernes skønhed, dyresporene og dyrepassagernes encore. Sørg for, at kameraet er korrekt fastgjort på en stabil overflade for at minimere bevægelserne. Kameraerne ses med behørig hensyntagen til motivets karakter, men de er også fotograferet af genserne, accrochez-les à hauthor de poitrine. Si vous souhaitez repérer des renards, accrochez-le par exemple à hauthor de genou.

Tag et kig på en detaljeret blog om placeringen af ​​dit dyrekamera.

Est-il legal d'utiliser des cameras animalières pour observer les animaux ?

Udformningen af ​​kabinettet er den lovlige metode til at bruge det finske personales dyrekameraer, observation af naturen og chasset og betingelserne for at respektere regionens natur og regler. Cependant, det er nemt at bruge dyrekameraerne til finnerreklamer uden tilladelse. Dans votre propre jardin/forêt/maison ou domaine, vous pouvez profiter de tout ce que vous vous voulez. Du skal være sikker på, at du er en person, kræver autorisation.

Les animaux viennent-ils dans mon jardin pour les accueillir ?

Oui, dans tous les jardins. Que ce soit en ville, au village, au village ou sur le continent, de nombreux «invités» spéciaux pastent en reniflant. Nous garantissons que vous aurez des registrations de beaux animaux dans les 24 heures.

Kommentar puis-je prolonger la vie de ma faune ?

For at fortsætte batteriets levetid skal du forestille dig et kameradyr i lang tid og bruge parametrene for energiøkonomien. Du kan også bruge de eksterne batterier og tilslutte solpanelerne til langsigtet elforsyning. Plus les specifikationer sont basser, plus la batteri under lange temps. Normalt holder pælene 8xAA i mere end et par dage, før flere år, med samme udnyttelse samtidig med den normale udnyttelse. Og funktionen af ​​mængde og forbrug. Prendre des fotos coûte moins cher que de nombreuses et longues vidéos.

Kommenter puis-je visualiser les billeder de ma camera animalière ?

Du kan visualisere billederne af kameradyret i kameraet og i kameraet og i positionen af ​​ordinatoren eller læseren af ​​carten. Vous pouvez le faire med kabel inkl. Certaine des cameraes animalières disposent également d'une connectivité sans fil qui vous permet d'envoyer des images direction sur votre smartphone.

Hvad er overvejelserne og fortrolighedspraksis ved brug af dyrekameraer?

På grund af de hensyn og fortrolighedspraksis, der er vigtige, især når det kommer til dyrekameraerne i det offentlige rum. Respekter kameraernes private karakter og medvirken til lov og regler vedrørende brugen af ​​overvågningskameraer i regionen.

Kommentar puis-je entretenir ma camera animalière ?

Entretenez votre camera animalière og verifiant régulièrement les piles et en vidant la carte SD. Nettoyez l'objectif et le capteur si necessaire et insurez-vous que l'appareil photo est solidement fixé. I løbet af luftfugterens dag udsættes kameraet for temperaturen og dagens temperatur i løbet af dagen af ​​luftfugterens indre under dampen.