Partnerskaber og projekter

Partnerskaber og projekter:

Efterhånden som WildcameraXL er vokset, kommer der flere og flere søde e-mails med forespørgsler om partnerskaber, nogle gange ved et tilfælde, og nogle gange bliver vi aktivt kontaktet. Det er altid sjovt for os, og nedenfor er nogle af de seneste projekter:

Studio Freek Vonk
WildcameraXL donerer vildtkameraer til studiet Freek Vonk, så de bedre kan forske i vilde dyrs adfærd under deres vilde eventyr.

National Geographic
Mariëlle van U. er fotograf for blandt andet BBC Willdife og National Geographic. Der kræves et stort antal vildtkameraer til et kommende fotoprojekt. WildcameraXL er blevet kontaktet af denne part og har fået æren af at samarbejde.

Antwerpen kommune (anti-hærværk)
Desværre blev der begået en del hærværk i aftentimerne i Bruxelles kommune. WildcameraXL bidrager til løsningen ved at levere artikler, der indsamler beviser og identificerer vandaler.

Pix fabrik offentliggørelse
WildcameraXL har fået lov til at skrive en publikation i fotomagasinet Pixfactory. Naturligvis om fordelene ved vildtkameraer (for dyrelivsfotografer).

Natuurfotografie.nl 2 dages seminar
WildcameraXL afholdt et 2-dages seminar i juni 2022 om vildtkameraer og alle aspekter, der følger med det. Omkring 1200 deltagere vil deltage i dette.

Udgivelse i magasinet Columbus
WildcameraXL har også en publikation i Columbus Travel Magazine.

Amsterdam kommune
Bruger vildtkameraer fra WildcameraXL

Conrad Tyskland
Sælger den internationale serie af WildcameraXL

Den bedste brabanske markedsfører 2022
Team WildcameraXL blev nummer 2 i finalen for Best Brabant Marketeers. Ud af 81 nomineringer.