Wildcamera kopen: waar moet ik op letten?
Wildcamera tips

Køb af et vildtkamera: hvad skal jeg være opmærksom på?

Køb et vildtkamera baseret på dine behov

Hvis du planlægger at købe et vildtkamera, er det vigtigt, at du først har et klart mål for dig selv. Der findes forskellige typer vildtkameraer, der kan opfylde forskellige behov. Vil du købe et vildtkamera til at observere din have? Eller vil du bruge et vildtkamera til at observere et bestemt sted eller objekt uset? Ikke alle typer har de samme funktioner eller muligheder, så find først ud af, hvilken type enhed der passer til dig.

De forskellige typer vildtkameraer i Danmark

I Danmark kan du i øjeblikket købe tre forskellige typer vildtkameraer. Nemlig et vildtkamera med wi-fi, et vildtkamera med solpanel og et standard vildtkamera. Hver type har forskellige muligheder. Nedenfor vil jeg forklare, hvad du kan tage højde for.

Køb et vildtkamera med wi-fi

Et vildtkamera med wi-fi gør det muligt at downloade billederne fra kameraet direkte til din mobil, tablet eller pc uden ekstra omkostninger (uden brug af kabel). Fordelen ved dette er, at du ikke skal skille vildtkameraet ad for at se billederne. Denne type vildtkamera har sit eget wi-fi-netværk, som du kan tilslutte din mobile enhed til (op til cirka 3 meter væk). Omkring 80 % af markedet, der køber et vildtkamera med wi-fi, bruger det til at observere dyrelivet i haven.

køb et vildtkamera med WiFi

TIP: Hvis du nemt vil observere din have eller skov, så brug et vildtkamera med wi-fi som haveobservationskamera. Læs mere om vildtkameraer med wi-fi her.

 

Køb et standardvildtkamera

Hvis du leder efter et simpelt vildtkamera uden applikationer eller forbindelser, kan et standard vildtkamera være noget for dig. De fleste, der køber et standard vildtkamera, har ikke noget imod at gå hen til kameraet en gang om ugen og forbinde det med et kabel (via pc eller bærbar). Fordelen ved et standard vildtkamera er, at det er nemt at bruge og ofte er billigere i indkøb.

køb et standard dyrelivskamera

Køb et vildtkamera med SIM-kort

Et vildtkamera med SIM-kort er den mest komplekse type, men har selvfølgelig også flest muligheder. Kunne du tænke dig at kunne se live gennem appen, hvad der sker foran vildtkameraet? Det kan du! Det er dog rigtigt, at der skal placeres et simkort i vildtkameraet. Dette er standard med kameraet, og i nogle tilfælde er det også muligt at indsætte sit eget SIM-kort. At sende et billede koster i gennemsnit 0,2 eurocent og at sende en video omkring 0,5 eurocent. Tøver du med at købe et vildtkamera med SIM-kort? Sørg for at spørge sælgeren, hvordan det specifikke vildtkamera fungerer, og hvad omkostningerne er.

Køb et vildtkamera med SIM-kort

 

 

Tips til køb af et vildtkamera

Nedenfor er et par ekstra tips til køb af dit vildtkamera. Vi har talt med mange kunder gennem årene og fået nyttig feedback. På denne måde ved vi, hvad naturelskere stødte på, hvad de kunne lide, og hvad de mindre godt kunne lide.

Fordelene ved at købe et dansk vildtkamera

Hvis du ikke taler engelsk flydende eller har nogle problemer med tekniske koncepter, kan det ikke anbefales at købe et engelsksproget vildtkamera. Vi har bemærket, at især målgruppen fra 55+ har stor gavn af et kamera med dansk manual, kundeservice og software. Taler du godt engelsk, kan du selvfølgelig også vælge at købe et vildtkamera fra udlandet.

køb et dyrelivskamera på hollandsk

Køb et godt vildtkamera på langt sigt

Hvis du har købt et vildtkamera, vil du naturligvis gerne bruge det så længe som muligt. Du vil også have, at kvaliteten opfylder dine behov. Vi ser ofte, at brugeren af ​​et vildtkamera fra Lidl eller Aldi hurtigt får problemer med de billigere enheder. Kvaliteten af ​​budgetmodellerne er også ofte skuffende. Hvis du vil se flotte og klare billeder, anbefales det, at du vælger en enhed med gode specifikationer. Som det gamle ordsprog siger: 'billigt er dyrt'.

 

Vildtkamera eksempelvideo mellem/højt segment:

Brug dit vildtkamera sikkert

Det sidste tip er et, du helt sikkert skal tage hensyn til. Desværre er det almindeligt, at vildtkameraer bliver stjålet 'i naturen' af forbipasserende. Vil du forhindre dette? Så se om du kan bruge en lås, når du hænger dit vildtkamera op. Remme kan være tilstrækkeligt, men det er nemt at skære dem op. Ideelt kan du bruge en jerntråd eller købe en vildtkameralås.

køb en vildtkameralås

Har du spørgsmål eller kan vi rådgive dig om noget? Vær venlig at informere os!