Wildcamera Lidl kopen: doen of niet doen?
Wildcamera tips

Køb vildt kamera Lidl: at gøre eller ikke at gøre?

Alt hvad du behøver at vide om et dyrelivskamera fra Lidl

I min karriere som salgsrådgiver for dyrelivskameraer, blogger om dyrelivsfotografering og produkttrendseer, har jeg hørt mange forskellige historier om Lidls dyrelivskamera. Jeg har også selv testet vildtkameraet fra Lidl (begge typer). I denne artikel håber jeg, at jeg kan give dig nok information til at lette din udvælgelsesproces (hvis du leder efter et lavbudget dyrelivskamera). Her er alle vores resultater om 'vildkameraet Lidl'.

Vildt kamera Lidl: specifikationerne

Et dyrelivskamera fra Lidl er naturligvis en entry-level model. Du behøver ikke forvente særlige eller over gennemsnittet specifikationer. Enheden er dog slet ikke 'dårlig', som mange hævder. Der er dog en række ting, man seriøst skal overveje, når man køber et vildtkamera fra Lidl. Visse dyrelivskameraspecifikationer såsom vandmodstand, sensorernes afstande og synsvinklen (hvor bred en kamerasensor kan registrere) er afgørende.

Sammenligning af Lidl vildtkamera og SM4-PRO vildkamera

Sammenlign vildt kamera lidl

 

Specifikation

Vildt kamera Lidl
(84,99 €)

Vildt kamera SM4-PRO
(119,95 €)

Resultat

Vandtætning

IP54 (stænksikker)

IP66 (vandtæt)

Chancen for at gå i stykker er +/- 3x større med Wildcamera fra Lidl

Fotoskarphed

8 MP

16 MP

Dobbelt så skarpt et billede med SM4-PRO

Video

Fuld HD

Fuld HD

Samme kvalitet

Synsvinkelsensor

180 grader

180 grader

Samme kvalitet

Lav glød eller ingen glød

Lav glød

NoGlow

SM4-PRO er fuldstændig usynlig for mennesker eller dyr (om natten)

Kameraets triggerhastighed

1 sekund

0,6 sekunder

Lidl dyrelivskamera næsten dobbelt så langsomt til at opdage dyr

Vil du vide mere om dyrelivskameraer og deres specifikationer? Tjek også denne omfattende blog ud!

"Når man ser på specifikationerne for Lidl's Wildcamera i forhold til prisen, er det en fremragende enhed. Prisen er normalt omkring €89. Der er dog bedre muligheder.." - Stijn Madou (Wildcamera Specialist)

 

Fordele og ulemper ved et vildtkamera fra Lidl

fordele

Den største fordel er selvfølgelig prisen. En pris under 90 € for et vildtkamera er meget billig . Derudover fås Lidls dyrelivskamera også i to forskellige farver. Så du kan selv bestemme hvilken farve der passer bedst til dit miljø/baggrund.

Ulemper

Ulemperne ved Lidl Wild Camera er, at det har et relativt dårligt kamera (kun 8 mp), går hurtigt i stykker, fordi det ikke er vandtæt og ikke kan hænges op uset. Fordi lysdioderne altid lyser, kan kameraet ses af mennesker og dyr med det blotte øje, hvilket kan afskrække dyr. Det er også ærgerligt, at kameraet kan gå i stykker i regnvejr, selvom det ikke ville være sket med én byge.

sammenligning af Lidls dyrelivskamera med andre entry-level modeller

vilde kamera lidl optagelser

(venstre er 8MP kamera, højre 16mp)

 

Billedmateriale Wildcamera Lidl:

konklusion

Vil du nyde et billigt dyrelivskamera på lang sigt? Så råder vi dig til at kigge længere end Lidls dyrelivskameraer. Især fordi der findes lignende kameraer med bedre kvalitet, der holder længere. Vi anbefaler SM4PRO til alle mennesker, der ønsker at købe et simpelt dyrelivskamera, men ønsker at gøre en god investering.