Wildcamera Aldi: kopen of niet kopen?
Wildcamera tips

Vilde kamera Aldi: at købe eller ikke at købe?

Wildlife kamera Aldi

Når man køber et vildtkamera, ender man hurtigt med Lidl vildtkamera eller Aldi dyrelivskamera . Hvorfor? Fordi disse er bredt promoveret og har en særlig lav pris. Hvad betyder det? I de år, hvor vi har været aktive som vildtkamerarådgivere for skovridere, jægere og private fester, er én ting blevet klart om Aldi-vildtkameraet: billigt er dyrt! Selvfølgelig er mange mennesker glade for dette dyrelivskamera. Men for nogle få euro mere kan du købe et vildtkamera med en verden til forskel i kvalitet. I denne artikel vil vi forsøge at give vores bedste råd til at købe et dyrelivskamera med det bedste forhold mellem pris og kvalitet. I betragtning af, at du leder efter et dyrelivskamera på begynderniveau eller det bedste tilbud. Vi lister hermed fordele og ulemper ved Aldis dyrelivskamera.

Grundlæggende funktioner i Aldi Wildcamera

De vigtigste grundlæggende funktioner i Aldis dyrelivskamera gennemgås nedenfor. Vi vil forklare det på en sådan måde, at det er let at forstå. Hvis du har brug for mere information om brug af et vildtkamera, kan du se vores startguide til vildelivskameraer her.

De vigtigste funktioner i Aldi dyrelivskameraet er:

Vild kamera funktion

Betegnelse

Forklaring

Billede kvalitet

Megapixel eller videokvalitet

Jo højere megapixel, jo skarpere billede. Det samme gælder for videokvalitet.

Lettelse

Ingen/Lavglød
Infrarøde LED'er

No-glow = usynlig i mørke
Lavt lys = vildtkamera lyser i mørke
IR LED'er = disse tillader vildtkameraet at optage i mørke
(Tommelfingerregel: jo flere lysdioder, jo bedre nattesyn*)

Fart

Udløserhastighed

Hvor hurtigt kameraet begynder at tage foto-/videooptagelser (bevægelsesdetektering af sensorerne)

Rækkevidde

Detektionsvinkel

Hvor bredt kameraet kan se, udtrykt i grader
Antallet af meter er også angivet 'lige frem'.

 

Wild camera Aldi: billedkvalitet

Aldis dyrelivskamera har et megapixelantal på 5. Det betyder, at objektivet på vildtkameraet er af meget dårlig til dårlig kvalitet . Med 5MP er det ofte ikke længere muligt at genkende dyr efter skumringen, men i mange tilfælde er det stadig muligt i løbet af dagen. De gennemsnitlige megapixel er omkring 8-12 MP for dyrelivskameraer. Vi har udviklet vores eget hollandske vilde kameramærke 'Camouflage' og vi starter fra 24 megapixel med vores entry-level model .

sammenligne megapixels dyrelivskamera kvalitet aldi
megapixel forskning dyrelivskameraer i Holland

 

Vild kamera Aldi: belysning

Aldi dyrelivskameraet er udstyret med (kun) 20+ LED'er. Dette er ikke lidt, men heller ikke meget. I gennemsnit har et godt vildtkamera omkring 30-40 lysdioder. LED'erne giver synlig eller usynlig belysning i mørke. Der er forskel på 850nm LED'er og 950nm LED'er:
850nm LED'er: lyser lavt og giver et let skær i mørke.
950nm LED'er: lyser ikke og er 100% usynlige og forstyrrer ikke dyrene.

venstre: let glød = synligt, muligvis forstyrrende (850nm)
Højre: usynlige, ikke-forstyrrende LED'er (950nm)

lav glød og ingen glød dyreliv kamera LED'er

Vi ser ofte, at dyr viser undvigende adfærd med kameraer med lavt lys, fordi de nogle gange forveksler denne glød med øjnene af et potentielt jagtdyr. Det anbefales at bruge et vildtkamera med 950nm LED'er, såsom SM4PRO Wild Camera.

Vildtkamera Aldi: hastighed

Vildtkameraernes hastighed er en vigtig funktionalitet. Et dyr som fx et rådyr, der løber forbi, behøver ikke meget tid til at passere vildtkameraet. Hvis sensorerne først ser dyret for sent, vil det resultere i forkerte skud. Udløserhastigheden for Aldi-vildtkameraet er omkring 1 sekund. Den gennemsnitlige hastighed for entry-level modeller er omkring 0,5 sekunder (dobbelt så hurtigt!). Vores dyrelivskameraer med WiFi og APP har en triggerhastighed på 0,4 til 0,2 sekunder.

Wild camera aldi: rækkevidden

Rækkevidden af ​​et vildtkamera kan måles med detektionsvinklen og standardrækkevidden. Aldi giver ikke gennemsigtighed om dets detektionsområde. Vi har endnu ikke testet og målt dette, men det forventes, at de har omkring 100 graders detektionsområde (i bredden). Dette er ikke dårligt, men det kunne være meget bedre, hvis du er villig til at betale lidt mere . Det er meget vigtigt, hvor langt kameraet kan 'se', når man ser på resultaterne. Ofte gør 40 grader allerede en forskel på omkring 30 % i forhold til gode observationer. Aldi Wildcamera har en rækkevidde på +/- 10 meter, ifølge vores test.

Hvis du vil se 30 % mere i bredden og være i stand til at observere dobbelt så langt, så tag et kig på vores hollandske dyrelivskameraer, som alle er udstyret med mindst 120 graders detektion og 20m afstand.

Vildt kamera Aldi: brugervenlighed

Alt efter dine ønsker og behov er der nogle krav ved køb af et vildtkamera. Vil du se billederne på en LCD-skærm på dyrelivskameraet? Det er ikke muligt med Wildcamera fra Aldi. Du kan se billederne med et kabel mellem vildtkameraet og din computer. Personligt foretrækker vi et vildtkamera med WiFi, som ofte bruges i haven til at se billederne via APP'en uden at skille kameraet ad. Har du ingen problemer med at hænge kameraet et sted og tage kameraet med hjem, hver gang du vil se billederne? Så kan Aldis dyrelivskamera gøre noget for dig.

Konklusion Aldi Wildcamera:

Aldis dyrelivskamera har vist sig at være en god løsning for mange mennesker. Desværre har størstedelen af ​​i hvert fald vores (almindelige) kunder angivet, at de har returneret vildtkameraet. Primært på grund af den 'dårlige' billedkvalitet og natbilleder. Vores råd er at se nøje på specifikationerne som beskrevet ovenfor og selv afgøre, om denne '90 €-kup' fra Aldi er det værd. For kun 29 € mere kan du bruge vores hollandske entry-level model med fremragende kundeanmeldelser og oplevelser. Test det selv, og kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål. Vi håber, at denne information har hjulpet dig!

"Et godt alternativ til Aldi dyrelivskamera er SM-4 PRO!"

wildcameraXL sm4pro wildamera køb nattesyn