Wildcamera Lidl of Wildcamera Aldi?
Wildcamera tips

Wildcamera Lidl eller Wildcamera Aldi?

Et dyrelivskamera er et unikt produkt, der giver dig mulighed for at fotografere dyr i din have eller skov uden nogen som helst teknologisk viden. Vildtkameraerne bruges til både jagt og hobby (fotografering). Men også til naturforskning af skovfoged og biologer.

Hvorfor købe et dyrelivskamera?

Hvorfor ville du købe et dyrelivskamera, hvis du kan tage billeder af dyrelivet med et professionelt kamera eller endda med en mobiltelefon?

Lethed

Et vildtkamera fungerer ganske enkelt , efter at du har sat batterierne i, kan du ofte fotografere vilde dyr helt automatisk med et tryk på en knap . Hæng dyrelivskameraet på et træ og tænd kameraet. Sensorerne (både bevægelsessensorer og natsensorer) arbejder nu 24 timer i døgnet. Fordi vildtkameraet er på standby, indtil der sker bevægelse, kræver det også lidt energi. Faktisk har du et 'ekstra par øjne' på et sted 24 timer i døgnet, der holder øje med hvilke dyr (eller mennesker), der snuser rundt og hvornår.

Unikke billeder

Dyrelivskameraer er camouflerede og ofte fuldstændig usynlige om natten (enheder uden glød). Det betyder, at vilde dyr aldrig bliver forstyrret, mens du tager billeder eller videoer af dem. Dyr vil derfor aldrig føle sig 'overvåget' af en fotograf med deres instinkter og vil ofte vise aktiviteter, som de ellers ikke ville gøre. Det sker også på et tidspunkt, at dyr lægger mærke til kameraet, snuser til det og går videre. Dette giver også flotte billeder.

unikke dyrelivskamerabilleder

 

Relativt billigt

Sammenlignet med professionelle kameraer er dyrelivskameraer ikke dyre i indkøb. Der er dog store forskelle mellem enhederne. Vi ser ofte, at ægte budgetkameraer ikke opfylder kvalitetsstandarden (standarden for at tage 'okay' billeder). Alligevel er der mange enheder, der kan tage smukke billeder, for eksempel i 4K-videokvalitet, til en rimelig pris.

Skal du købe et vildtkamera fra Aldi eller ej?

Folk starter ofte deres søgen efter et dyrelivskamera hos Aldi eller Lidl. Det er nemlig ret kendte butikker, som også er kendt for at tilbyde billige dyrelivskameraer. Fordele og ulemper ved Aldis dyrelivskamera er forklaret nedenfor.

Fordele ved Aldi Wildcamera

 • Billig enhed
 • Kan købes fysisk i butikken

Ulemper ved Aldi Wildcamera

 • Dårligt kamera (foto og video)
 • Accepterer ofte ikke dyr
 • Ikke vandtæt så går i stykker

 

Skal du købe et vildtkamera fra Lidl eller ej?

Folk starter ofte deres søgen efter et dyrelivskamera hos Aldi eller Lidl. Det er nemlig ret kendte butikker, som også er kendt for at tilbyde billige dyrelivskameraer. Fordele og ulemper ved Lidls dyrelivskamera er forklaret nedenfor.

Fordele ved Lidl Wildcamera

 • Forskellige enheder tilgængelige
 • Kan købes i fysisk butik
 • Lav indkøbspris

Ulemper ved Lidl Wildcamera

 • Dårligt nattesyn
 • Dårlig kvalitet objektiv/kamera
 • Ikke helt vandtæt

Bedste alternative Lidl og Aldi dyrelivskamera:

Når vi ser på prisen/kvaliteten på Aldi vildtkameraet eller Lidl vildtkameraet, er det ikke særlig godt. Vi har listet en række alternativer for dig nedenfor.

Premium dyrelivskamera

Hvis du ikke har noget imod at lave en god investering med det samme, så er en premium-enhed måske noget for dig. Tænk på amerikanske mærker som Bushnell (400 €+ euro for de rigtig gode). Så er du sikret god kvalitet. Selvom vi forstår, at ikke alle ønsker at investere så meget for en (første) enhed.

Vildtkamera på indgangsniveau, bedste pris/kvalitet

Kunne du tænke dig at bruge et dyrelivskamera af høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris? Af de mere end 50 dyrelivskameraer, vi testede, er der nogle få tilbage. Disse er inkluderet i vores sortiment. Når vi leder efter en prisbillig entry-level model, der scorer næsten dobbelt så højt på ydeevne , har vi fundet alternativet SM4-PRO . SM4-PRO koster midlertidigt kun €119,95 i stedet for €160 og scorer meget godt, som det kan ses på vores kvalitetsscoreliste.

Ekspertråd

Hvis du har brug for et dyrelivskamera til vigtig naturforskning eller undersøgelser, anbefales en dyrere enhed. Køb ikke et vildtkamera fra Aldi eller Lidl, heller ikke til privat brug. Disse går hurtigt i stykker og har desværre ikke så gode specifikationer. Leder du efter en entry-level model? Så tjek SM4-PRO , eller hvis du foretrækker et dyrelivskamera med WiFi , EZ45.