Wildcamera Hoge Veluwe
Wildcamera tips

Vildtkamera Hoge Veluwe

Hvordan virker dyrelivskameraet fra Hoge Veluwe?

Dyrelivskameraet på Hoge Veluwe er så at sige en levende strøm af naturen i området på Hoge Veluwe. Hoge Veluwe er et af de smukkeste steder at hænge et dyrelivskamera. Der går en masse vilde dyr rundt, som du kan fange med et dyrelivskamera . Det er desværre ikke alle, der har mulighed for at gøre dette, og derfor er en livestream fra et dyrelivskamera på denne lokation ideel, hvis du gerne vil se mere af hollandsk natur!

 

Live dyreliv kamerabilleder Hoge Veluwe

Nedenfor er nogle livestreams fra Wild Cameras på Hoge Veluwe. Bemærk venligst, at hvis du også installerer et dyrelivskamera, vil visning af levende billeder medføre ekstra omkostninger. Et vildtkamera med internet, vildtkamera med SIM-kort eller vildtkamera med WiFi anbefales kun, hvis du virkelig vil kunne se LIVE på afstand.

 

Se dyrelivskameraet på Hoge Veluwe her

Wild camera high Veluwe stream 1:

Wild camera Hoge Veluwe optagelser 2:

Vil du selv optage billeder fra dyrelivskameraer?

Desværre er det ikke så nemt for de fleste at installere et dyrelivskamera på den høje Veluwe. Heldigvis er der nok (vildt) liv i hollandske haver til selv at kunne optage unikke vilde kamerabilleder! Wildlife-kameraer med WiFi anbefales til dem, der kan lide at skyde vildtkamerabilleder uden ekstra omkostninger. Disse typer dyrelivskameraer er bedst testet til haveobservationer.

 

Vildt kamera i din have i stedet for den høje Veluwe

Wildlife-kameraer er steget enormt i popularitet. Flere og flere husstande (der kan lide natur og dyreliv) beslutter sig for at hænge en i haven. Du kan nu prøve et vildtkamera fra os gratis. Hvis du ikke kan lide det, kan du returnere det inden for to uger, og du vil uden tøven modtage fuld refusion! Vi håber at forbinde så mange naturelskere som dig med naturen som muligt.