action wildcamera vs wildcameraxl instapmodel sm4pro
Wildcamera tips

Wildcamera Action (bedste alternativ)

Vi kan forestille os, at du som begyndende eller erfaren vildtkamerabruger leder efter et vildtkamera fra Action. Ofte er disse produkter ret billige og nemme at komme i gang med. Jeg bliver desværre nødt til at både skuffe og glæde dig med det samme. Vi har fundet en perfekt løsning, læs videre...

 

Køb Wild Camera Action

Desværre er der i øjeblikket ikke noget vildtkamera tilgængeligt fra Action. Om disse har eksisteret i fortiden er ukendt for os. Så vidt vi ved, har Action ikke tilbudt nogen dyrelivskameraer i deres butikker. Action har haft andre typer IP-kameraer, men med disse typer er det ikke muligt at optage dyreliv, som man kan med et vildtkamera.

Hvorfor har action ikke et dyrelivskamera (længere)?

Det virker i hvert fald ikke brugbart for os, hvis et actionfirma begynder at handle med et så specifikt produkt som vildtkameraer. Du kan forestille dig, at en gennemsnitlig Action-medarbejder ikke har meget viden om et så specifikt og teknologisk produkt som et vildtkamera.

 

Alternativer vild kamera action

Find en entry-level model, der opfylder dine specifikke behov. For nogle er et standard dyrelivskamera med grundlæggende funktioner tilstrækkeligt. Den anden bruger vil straks bruge et vildtkamera med for eksempel WiFi-funktion . Men i praksis ser vi, at de fleste, der køber deres første vildtkamera, vælger en standardvariant op til cirka 150 €. De enheder, der koster omkring €70, går i stykker på ingen tid og har klodsede kontroller og dårlige resultater.

Hvad skal man kigge efter med alternativer til action-vildelivskameraer?

De fleste brugere af dyrelivskameraer i Holland angiver i vores undersøgelse, at de foretrækker at bruge hollandsksprogede enheder. Gælder dette også dig, er det bestemt noget du skal tage højde for. Det er ret tekniske udtryk og indstillinger i sådan et vildtkamera. Desuden er en vigtig faktor specifikationerne. Antallet af megapixel, videokvaliteten og triggerhastigheden (den tid, hvor et kamera tager et billede, efter at det har set bevægelse) er meget vigtige.

Vores råd som et alternativ til et action-naturkamera

Hos WildcameraXL har vi et bredt udvalg af hollandsksprogede dyrelivskameraer. Vi råder næsten alle vores kunder, som ikke har særlige eller specielle behov, til at starte med en SM4-PRO , vores entry-level model. Dette dyrelivskamera er ikke dyrt og relativt bedre end de fleste 200 € dyrelivskameraer. Nedenfor er nogle optagede billeder fra dette dyrelivskamera.