Wat is een wildcamera met simkaart?
Wildcamera tips

Hvad er et dyrelivskamera med SIM-kort?

Hvordan fungerer et dyrelivskamera?

For at forstå et vildtkamera med SIM-kort er det nyttigt først at forklare, hvordan et vildtkamera fungerer præcist. Et almindeligt dyrelivskamera uden SIM-kort optager automatisk billeder gennem en sensor, der registrerer bevægelse/varme og derefter sender et signal, der får kameraet til at 'fyre'. Billederne gemmes normalt på vildtkameraets SD-kort.

Bedste Trail Camera Anmeldelser 2017 – Bedst vurderet for pengene
Så snart et dyr kommer ind i det grønne område (i dette tilfælde med denne enhed), kan kameraet registrere det, og der tages et billede.

Hvad er et dyrelivskamera med SIM-kort?

Et vildtkamera med SIM-kort fungerer præcis på samme måde som et almindeligt vildtkamera. Den eneste forskel mellem disse enheder er, at dyrelivskameraet med SIM-kort kan sende de billeder og videoer, det optager, til en mobil eller tablet (afhængigt af hvor appen er installeret). Med et vildtkamera på et SIM-kort kan du nemt blive informeret live om, hvor et dyr/menneske befinder sig i det øjeblik. Dette kaldes også aktiv observation. Med et standard vildtkamera er det mere passivt, og du kan se billederne på et senere tidspunkt. Et vildtkamera med SIM-kort kaldes også et vildtkamera med 4G. Det skyldes, at der virkelig skal indsættes et fysisk SIM-kort i enheden, ligesom med en mobiltelefon med 4G.

 

Fordelene ved et vildtkamera med SIM-kort

Den største fordel ved et vildtkamera med SIM-kort er, at applikationerne er uendelige. Du kan for eksempel bruge kameraet som sikkerhedskamera (modtage live notifikationer, når nogen går forbi kameraet), jagtkamera (ved live, hvor en flok dyr går), observationskamera osv. En anden stor fordel er, at dyrelivet kameraet kan ofte forblive forbundet over hele verden. Sørg for at have en ekstern strømforsyning , for hvis kameraet dør, vil det være svært at udskifte batterierne eksternt.

 

Ulemperne ved et dyrelivskamera med SIM-kort

Ulemperne er primært omkostningerne, det koster simpelthen penge at sende et billede eller en video. Generelt er omkostningerne for et billede mellem 0,2 og 0,5 eurocent. En video kan hurtigt koste et par eurocent i 5-10 sekunder. Det er vigtigt, at du ikke hænger kameraet et sted, hvor der for eksempel konstant blæser en gren eller et blad foran sensorerne. Heldigvis kan et vildtkamera med SIM-kort styres via appen. I tilfælde af 'støj' kan du indstille sensorerne lavere eller midlertidigt slukke for kameraet.

 

Hvor meget koster et vildtkamera med SIM-kort?

Dette afhænger af formålet. Vildtkameraerne med SIM-kort i Holland og Belgien koster normalt mellem €279 og €400. Selvfølgelig er der afvigelser, men en model, der koster omkring €300, er ofte et fremragende kamera med klare billeder og kraftfulde specifikationer.

 

Vildtkamera med fast SIM-kort abonnement

Der findes dyrelivskameraer, der gør det muligt at sende ubegrænset billeder og videoer for et fast beløb om måneden. Dette er ofte en god løsning for den intensive bruger, og prisen overstiger hurtigt €50 pr. måned.

 

Vildtkamera med forudbetalt SIM-kort

Et vildtkamera med SIM-kort, der fungerer på forudbetalt basis, er ofte det bedste valg for den 'gennemsnitlige bruger'. Fordi billederne ofte kun koster et par øre at sende, og kameraerne normalt ikke tager billeder dagen lang, er dette den billigste løsning for mange. Du betaler heller aldrig mere, end du har stillet til rådighed som kredit.

 

 

APP'en til et dyrelivskamera

Vildtkameraets APP med SIM-kort er forskellig for hver enhed. For eksempel har dyrelivskameraet sin egen APP, hvor alle billeder samles. Der er mange andre mærker, som hver har deres egen og unikke APP til deres specifikke dyrelivskamera. Generelt kan vi sige, at en vildtkamera-APP er gratis, du betaler kun for at sende billeder eller videoer, ikke for at bruge APP'en.

 

Hvilket dyrelivskamera med SIM-kort er det bedste?

Vi har testet mange kameraer i vores tid i denne branche, ser på pris og kvalitet, vores valg og også vores råd er Seissiger 4G dyrelivskamera med super SIM. Dette er en forudbetalt enhed til en konkurrencedygtig pris, ideel til begyndere og avancerede brugere. Se billederne af denne enhed nedenfor.