De 5 grootste wildcamera voordelen
Wildcamera tips

De 5 største fordele ved vildtkameraer

Oversigten nedenfor forklarer de 5 store fordele ved at bruge et vildtkamera. Denne liste er udarbejdet mellem os og vores kunder baseret på kundeinterviews og -undersøgelser (efter køb og brug af vildtkameraet).

Fordel 1: Du kan helt automatisk finde ud af, hvad der går rundt i din have eller skov

Et vildtkamera er ideelt til haveobservation. Mere end 80 % af vores kunder angiver, at de bruger et vildtkamera til at observere haven. Fordi dyr naturligt lever udenfor 24 timer i døgnet, er der en stor chance for, at et vildtkamera kan optage et højt antal billeder i en have eller skov. Hvordan virker det? Vildtkameraer indeholder sensorer og infrarøde lamper, der reagerer på bevægelse eller varmeoverførsel, så en bruger af et vildtkamera kan være sikker på, at hvis noget går rundt, vil vildtkameraet registrere dette. At observere en have er ideelt med et dyrelivskamera med WiFi.


"I dag ved jeg præcis, hvad der er i vores have" - ​​Paul Segers

 

Fordel 2: Observer dyrs adfærd uden at der er mennesker i nærheden.

Den anden fordel ved et vildtkamera er naturligvis, at man ser dyrene i deres helt naturlige habitat. Der er ingen mennesker omkring som dyrene tager hensyn til, så billederne vil kun vise dyr, der er 'sig selv'. Fordi dyr er sky over for mennesker, forsvinder de normalt, før du kan observere dem. Endsige tage et flot billede eller en video af dem. Fordi vildtkameraerne er 100 % usynlige (camoufleret og uden lys), er det ideelt til at tage unikke billeder!

 


Fordel 3: Det er meget lærerigt

Bliv ekspert i dit eget område, din egen have eller skov! Synes du det er interessant at se, hvilke mønstre bestemte dyrearter har, hvordan de bevæger sig, og hvilken slags interaktion de har med andre artsfæller eller dyr? Fordi dyrene ikke tager højde for 'farer' fra mennesker, vil de blive på et bestemt sted længere for at udføre deres (ikke så ofte sete) vaner i ro og mag. For eksempel er det ifølge vores brugere yderst lærerigt at se mår eller pindsvin, men også fugle.


Fordel 4: Overrask venner og familie

Hvad mange brugere af vildtkameraer angiver, er, at de nyder at vise deres naboer, venner eller familie, hvilke dyr der er blevet 'gæster' i området. Det er nemt at få billederne på mobil eller tablet, hvilket gør det ekstra sjovt at dele eller vise billederne til hinanden.

 

vis dyrelivskamerabillede

 

Fordel 5: Wildlife-kameraer kan tjene flere formål

Mange tror, ​​at vildtkameraer kun er for jægere. Selvom de ofte bruges af jægere, er deres anvendelsesområde uendeligt. Et vildtkamera med wi-fi bruges især hvis du ønsker at modtage levende billeder på afstand (såsom jægere eller naturforvaltere). Vildtkameraer er dog også meget brugt som sikkerhedskameraer af dokumentarproducenter og hobbyfotografer. Sidst, men ikke mindst, elsker mange mennesker at modtage et vildtkamera i gave!

 

dyrelivskamera som gave

 

Vil du vide mere om vildtkameraer eller har du andre spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte os på kontakt@vildtkamerabutik.dk, og vi vil med glæde hjælpe dig!